Inspiratietafel Sanitairwinkel Middelburg

Voor badkamerinspiratie kun je nu terecht in een derde showroom van Sawiday! Deze nieuwe showroom van Sawiday is geopend in Hasselt aan de Genkersteenweg 215. Net als alle andere locaties van Sawiday staat ook deze showroom vol met inspiratie voor badkamer en toilet. Na een bezoek ben je helemaal op de hoogte van de laatste trends.

Derde showroom in België

Naast twee showrooms in Schoten en in Zaventem opent sanitairexpert Sawiday nu een derde showroom in Hasselt. Zo is het bedrijf nog beter bereikbaar voor de Belgische klant. Deze showroom is te vinden op:

Sawiday Hasselt
Genkersteenweg 215
3500 Hasselt

Plek voor inspiratie

De standaard badkamer is verleden tijd. De badkamer van tegenwoordig wordt namelijk sfeervol ingericht met gebruik van kleur en bijzondere materialen. Waardoor deze ruimte helemaal wordt betrokken bij het interieur. Via de webshop en social media speelt Sawiday al langere tijd in op deze trend, maar ook offline is de inspiratie enorm belangrijk, zo ook in de nieuwe showroom in Hasselt. De nieuwe showroom in Hasselt heeft inspirerende wc-opstellingen en voorbeeldbadkamers. Daarnaast biedt de showroom ook een inspiratietafel. Hier kan de klant tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om zo een stijl en kleurencombinatie te vinden die men mooi vindt.

Scandinavische badkamer Eindhoven
Kleurrijke badkamer Eindhoven
Inspiratietafel Sanitairwinkel Middelburg

De klant staat centraal

De vestigingsmanager van Sawiday Hasselt, Nick, verwelkomt de klant graag met een warm gevoel in de showroom. Dit begint al bij binnenkomst in de nette locatie in Hasselt, waar je een goede en vriendelijke service én de juiste informatie zult ontvangen van Nick en zijn team. “Met ons ruime assortiment kunnen we de droombadkamer keuze van de klant bepalen. Wat voor mij ook een belangrijk punt is, is dat de klant een warm thuisgevoel heeft gekregen. Zo merkt de klant meteen wie we zijn en waarvoor we staan binnen Sawiday.”

Kom vrijblijvend langs voor badkamer- of stylingadvies

Bij Sawiday staan onze adviseurs altijd voor jou klaar. We maken graag tijd voor iedereen om alle wensen te bespreken. Enthousiast? Dan zien we je snel! Maak een afspraak om zeker te zijn dat onze verkoopadviseurs alle tijd voor je hebben, of stap even binnen om inspiratie op te doen.

Voor meer informatie ga je naar sawiday.be.