Opening showroom Sanitairwinkel EIndhoven

Badkamerinspiratie opdoen in Middelburg? Dat kan sinds kort bij de nieuwe showroom van Sanitairwinkel op Woonboulevard de Mortiere. Net als alle andere showrooms van Sanitairwinkel staat ook deze showroom vol met inspiratie voor badkamer en toilet. Na een bezoek aan de showroom ben je helemaal op de hoogte van de laatste trends.

Plek voor inspiratie

De standaard badkamer is verleden tijd. De badkamer van tegenwoordig wordt sfeervol ingericht aan de hand van kleur en bijzondere materialen. Via de webshop en social media speelt Sanitairwinkel al langere tijd in op deze trend, maar ook offline is de inspiratie enorm belangrijk, zo ook in de nieuwe showroom in Middelburg. De nieuwe showroom in Middelburg heeft inspirerende wc-opstellingen en voorbeeldbadkamers. Daarnaast biedt de showroom ook een inspiratietafel. Hier kan de klant tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om zo een stijl en kleurencombinatie te vinden die men mooi vindt.

Scandinavische badkamer Eindhoven
Kleurrijke badkamer Eindhoven

De klant staat centraal

Voor de vestigingsmanager van Sanitairwinkel Middelburg, Silvan, zijn de gesprekken met zijn klanten altijd het leukste aspect geweest van zijn werk. Na meer dan 15 jaar verkoop- en inkoopervaring staat hij nu met zijn team klaar om de klant te ontvangen in de showroom van Middelburg. Hij laat graag alle mogelijkheden zien en komt op een positieve en oplossingsgerichte manier tot het beste advies: “Ons hechte team probeert iedereen te helpen met alle uitdagingen, groot of klein. Het gaat er ons om dat elke klant met een goed gevoel de showroom verlaat. Daar doen wij elke dag onze uiterste best voor”

Inspiratietafel Sanitairwinkel Middelburg

Kom vrijblijvend langs voor badkamer- of stylingadvies

Bij Sanitairwinkel staan onze adviseurs altijd voor jou klaar. We maken graag tijd voor iedereen om alle wensen te bespreken. Enthousiast? Dan zien we je snel! Maak een afspraak om zeker te zijn dat onze verkoopadviseurs alle tijd voor je hebben, of stap even binnen om inspiratie op te doen.

Meubelboulevard Middelburg

In Middelburg bevindt zich de populaire woonboulevard waar Sanitairwinkel haar elfde showroom in Nederland opent. De nieuwe Sanitairwinkel-showroom is gevestigd op de eerste verdieping van de Meubelboulevard van Middelburg. Te vinden op het volgende adres: Mortiereboulevard 40A, 4336RA Middelburg.