Showroom Sanitairwinkel Heerlen

Het is dubbelop feest! Dit jaar viert Sawiday haar vijftiende verjaardag. Daarbovenop is het bedrijf dit jaar geëindigd op plek 74 van de Emerce 100. Een mooi moment om stil te staan bij 15 jaar Sawiday en de toekomst!

15 jaar Sawiday

In de afgelopen 15 jaar is er veel veranderd voor Sawiday. Waar het ooit begon in een kleine hal, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een grote onderneming met een online webshop in Nederland, België en Frankrijk en met tien Sanitairwinkel-showrooms in Nederland en twee Sawiday-showrooms in België. Maar dit is niet waar het eindigt voor Sawiday. Er staan alweer twee nieuwe showrooms op de planning: er komen namelijk nog nieuwe showrooms aan in Middelburg (NL) en in Hasselt (BE).

De toekomst van Sawiday

Na 15 jaar is Sawiday dus nog lang niet klaar met het bestormen van de badkamermarkt. Steeds meer ligt de focus op het creëren van fans van klanten. Dit doen ze door de verwachtingen te overtreffen met moderne showrooms, volop inspiratie, moodboards, stijladvies van stylistes én productadvies van de verkoopadviseur. En binnenkort wordt er iets leuks aan huis gelanceerd!

Badkamer Sawiday

Plek voor inspiratie

De standaard badkamer is verleden tijd. De klant van tegenwoordig wil de badkamer namelijk persoonlijkheid geven aan de hand van kleuren en bijzondere materialen. Via de webshop en social media speelt Sawiday al langere tijd in op deze trend, maar ook offline is de inspiratie enorm belangrijk. Daarom zijn onze showrooms voorzien van moderne badkamervoorbeelden en kun je als klant zelf aan de slag met een moodboard aan de inspiratietafel.

Over Sawiday

Sawiday is online marktleider op het gebied van sanitair. Met tien inspirerende showrooms in Nederland (onder de naam Sanitairwinkel) en ook nog twee in België (onder de naam Sawiday) staat Sawiday zowel offline als online klaar voor de klant. Bij Sawiday is het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn. Daarom vind je in de webshop en in de showrooms geen schreeuwerige reclames en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek.