Sanitairwinkel Heerlen

Badkamerinspiratie opdoen bij de grootste woonboulevard van Europa? Dat kan binnenkort bij de nieuwe showroom van Sanitairwinkel op de Woonboulevard van Heerlen. Net als alle andere showrooms van Sanitairwinkel zal ook deze showroom vol staan met inspiratie voor badkamer en toilet. Na een bezoek aan de showroom ben je helemaal op de hoogte van de laatste trends. De verwachte openingsdatum is 4 mei 2022.

Meubelboulevard Heerlen

In Heerlen bevindt zich de grootste woonboulevard van Europa. Dit is dus een perfecte locatie voor Sanitairwinkel om haar tiende showroom in Nederland te openen. In de Brabantse showrooms van kwamen al regelmatig klanten uit Limburg. Dus de keuze voor een showroom in Limburg was snel gemaakt. Daarnaast komen er veel Duitse klanten naar de woonboulevard in Heerlen. Het wordt een mooie test om te zien of het concept van Sanitairwinkel ook aanslaat onder het Duitse publiek. De nieuwe Sanitairwinkel-showroom is gevestigd op de eerste verdieping van de Meubelboulevard van Heerlen. Te vinden op het volgende adres:

In de Cramer 100
6412 PM Heerlen

Plek voor inspiratie

De standaard badkamer is verleden tijd. De klant van tegenwoordig wil de badkamer persoonlijkheid geven aan de hand van kleuren en bijzondere materialen. Via de webshop en social media speelt Sanitairwinkel al langere tijd in op deze trend, maar ook offline is de inspiratie enorm belangrijk, zo ook in de nieuwe showroom in Heerlen.

De nieuwe showroom in Heerlen heeft inspirerende wc-opstellingen en voorbeeldbadkamers. Daarnaast biedt de showroom ook een inspiratietafel. Hier kan de klant tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om zo een stijl en kleurencombinatie te vinden die men mooi vindt. Sanitairwinkel merkt dat steeds meer mensen bezig zijn met het maken van moodboards en het bij elkaar leggen van producten. Met de inspiratietafels wordt dit makkelijker gemaakt voor de klant.

Kom vrijblijvend langs voor badkamer- of stylingadvies

Bij Sanitairwinkel staan onze adviseurs altijd voor jou klaar. We maken graag tijd voor iedereen om alle wensen te bespreken. Heb je stylingadvies nodig? Dan hebben wij verschillende stylisten die je hier bij kunnen helpen. Enthousiast? Dan zien we je snel! Maak een afspraak om zeker te zijn dat onze verkoopadviseurs alle tijd voor je hebben, of stap even binnen om inspiratie op te doen.

Over Sanitairwinkel

Sanitairwinkel is online marktleider op het gebied van sanitair. Met tien inspirerende showrooms in Nederland en ook nog twee in België (onder de naam Sawiday) staat Sanitairwinkel zowel offline als online klaar voor de klant. Bij Sanitairwinkel is het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn. Daarom vind je in de webshop en in de showrooms geen schreeuwerige reclames en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek.