Over Sawiday

Sawiday is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie gericht op woongerelateerde webshops gecombineerd met fysieke showrooms. In ons aanbod vormt sanitair de basis. Met onze klantvriendelijke insteek zorgen wij voor een optimaal gebruikersgemak van onze webshops, ondersteund door deskundig advies in onze showrooms en van onze klantenservice.

200+ medewerkers

Onlangs zijn we door de grens van 200 medewerkers gegroeid. Een prachtige mijlpaal waar we enorm trots op zijn. Het is fantastisch om te zien dat we vanaf de start enorm gegroeid zijn.  De organisatie staat als een huis en onze klantfocus, frisse nieuwe huisstijl en ons enthousiasme vormt een stabiele basis om verder te groeien.

Over Sawiday

Onze kernwaarden

Persoonlijk, plezier, prestatie en professioneel. Vier kernwaarden die de Sawiday cultuur perfect omschrijven, deze vier kernwaarden staan dan ook centraal voor onze klanten en onze medewerkers

Werken bij ons?

Een jong, enthousiast team. Dát is Sanitairwinkel. Vele bevlogen collega’s die iedere dag met passie naar hun werk gaan en bouwen aan de volgende stap. Groeien doen we namelijk in sneltreinvaart. Een dynamische omgeving dus, waarin alleen de besten excelleren.