Sanitairwinkel

Sanitairwinkel bestaat uit diverse showrooms in zowel Nederland als Belgie. Sanitairwinkel is in 2002 opgericht en is online marktleider op het gebied van sanitair. Bij Sanitairwinkel staat de klant centraal: persoonlijk advies en een uitstekende service zijn daarbij de kernwaarden.

Sawiday.FR

Sawiday France (begonnen als Magasin Salle de Bains) staat bekend als de online leverancier met een uitgebreid assortiment aan sanitaire producten in Frankrijk. In Franstalig belgie staat Sawiday nog bekend als Magasin Salle de Bains.

Saniclass

Saniclass is een merk met een uitgebreide reeks aan sanitaire producten uitsluitend gemaakt voor Sawiday. Saniclass kenmerkt zich door hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle items uit de collectie van Saniclass worden zorgvuldig gekozen en getest.

Adema Sanitair

Adema sanitair levert diverse sanitair producten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het assortiment van Adema bestaat uit ligbaden, toiletten, spiegels en wastafels. Het assortiment bestaat uit zowel klassieke producten als moderne producten.