Opening showroom Sanitairwinkel EIndhoven

Volop badkamerinspiratie, nu ook in Eindhoven! Sanitairwinkel opende maandag met een knip door het lint haar negende showroom. Deze keer op de mooie locatie van Meubelplein Ekkersrijt. 1.000m² aan badkamer en toiletinspiratie is nu door iedereen te bezoeken.

Plek voor inspiratie

De standaard badkamer is er niet meer. De klant van tegenwoordig wil de badkamer persoonlijkheid geven aan de hand van kleuren en bijzondere materialen. Via de webshop en social media speelt Sanitairwinkel al langere tijd in op deze trend. Maar ook offline is de inspiratie enorm belangrijk, zo ook in de nieuw geopende showroom in Eindhoven.

Scandinavische badkamer Eindhoven
Kleurrijke badkamer Eindhoven

De nieuwe showroom in Eindhoven heeft inspirerende wc-opstellingen en voorbeeldbadkamers. Van een rustige badkamer in Scandinavische stijl, tot een opvallende badkamer met turquoise en roze tegels en alles daartussenin. Zo is er aan elke moderne interieurstijl gedacht. En daarnaast biedt de showroom ook een inspiratietafel. Hier kan de klant tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om zo een stijl en kleurencombinatie te vinden die men mooi vindt. Sanitairwinkel merkt dat steeds meer mensen bezig zijn met het maken van moodboards en het bij elkaar leggen van producten. Met de inspiratietafels wordt dit makkelijker gemaakt voor de klant.

Inspiratietafel Sanitairwinkel Eindhoven

Eindhoven

Sanitairwinkel wil haar klanten voorzien van de allerbeste service en ze meenemen op avontuur in de zoektocht naar hun ideale badkamer. Hoe digitaler we ook worden, in een showroom is het makkelijker om producten te bekijken en iemand te helpen bij het vinden van de juiste spullen. De opening van de nieuwe showroom op Meubelplein Ekkersrijt is een logische stap om Sanitairwinkel nog beter bereikbaar te maken in Nederland. Zodat ook mensen in de regio van Eindhoven de mooiste inspiratie kunnen komen opdoen. Bij Sanitairwinkel staan onze adviseurs altijd voor jou klaar. Enthousiast? Kom eens langs!

Over Sanitairwinkel

Sanitairwinkel is online marktleider op het gebied van sanitair. Met negen showrooms in Nederland en ook nog twee in België (onder de naam Sawiday) staat Sanitairwinkel zowel offline als online klaar voor de klant. Bij Sanitairwinkel is het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: In de webshop en in de showrooms vind je dus geen schreeuwerige reclames en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek.