We hebben het prille begin van 2022 inmiddels achter de rug. Een goed moment om terug te kijken op het jaar 2021. Een jaar waarin er veel is gebeurd bij Sawiday. Zo openden we drie nieuwe showrooms, ontvingen we de 35.000ste review op Trustpilot en verwelkomden we onze 200ste medewerker. Maar er gebeurde nog meer! Hieronder lees je de hoogtepunten.

Nieuwe showroom Breda

Het jaar begon goed met de opening van een nieuwe showroom in Breda. De opening liet even op zich wachten door e lockdown, maar al vlug wisten klanten onze frisse showroom te vinden. In deze showroom hebben we de nieuwe huisstijl in de praktijk gebracht en is er volop inspiratie te vinden. Geen standaard badkamers, maar gedurfde badkamers. Waaronder de badkamer in Japandi-stijl, die nu één jaar later de best verkochte badkamer is.

Opening outlet Uden

Terwijl de verf in Breda nog maar net droog was, werden de deuren geopend van alweer een nieuwe showroom in Uden. Maar deze tiende showroom van Sanitairwinkel was net een tikje anders dan wat men van ons gewend is. Deze keer geen showroom vol inspiratie, maar een showroom vol outletproducten. Door de lockdown hebben we een explosieve groei gezien in online bestellingen. Deze groei zorgt automatisch voor meer retouren en/of producten met een lichte transportbeschadiging. Kortom: reden genoeg voor de opening van een outlet.

Introductie moodboard-tafel

Het vinden van de perfecte stijl voor badkamer of toilet aan de hand van een moodboard is dit jaar een dagelijkse bezigheid geworden in de showrooms van Sanitairwinkel.nl & Sawiday.be. Hierop hebben we ingespeeld door moodboardtafel te introduceren in al onze showrooms. Aan deze tafels kunnen klanten gemakkelijk tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om hun eigen stijl te ontdekken.

Start met moodboard-events

Uit de vraag naar inspiratie en stylingadvies van onze klanten ontstond ook het idee voor onze moodboard-events. Klanten konden zich aanmelden voor een uur stylingadvies van onze huisstylisten aan onze moodboardtafels. De aanmeldingen hiervoor stroomden binnen en het was een succes, bekijk hier de video. Voor 2022 staan deze moodboard-events dus opnieuw op de planning!

Online inspiratie

Maar niet alleen in de showrooms inspireren wij klanten. Ook online hebben we hard gewerkt aan pagina’s vol inspiratie. Zo kwamen er alleen al zo’n 20 nieuwe pagina’s online met complete badkamers. Daarnaast deelden ook steeds meer klanten hun prachtige projecten met ons ter inspiratie via #mijnsanitair. We zijn bezig om al deze inspiratie ook dit jaar weer aan te vullen.

35.000 Trustpilot reviews

Niet alleen weten we onze klanten te inspireren, maar we weten ze ook een tevreden gevoel te geven. In 2021 ontvingen we de 35.000ste review op Trustpilot. Met een score van 4.6 sterren van de 5, zijn we hier natuurlijk enorm blij mee!

200ste medewerker in dienst

Sawiday bleef groeien in 2021. Daardoor verwelkomden we dit jaar onze 200ste medewerker in dienst. Maar we stoppen niet bij 200 medewerkers. We zijn namelijk op zoek naar nog meer mensen. Wil jij onderdeel uitmaken van onze organisatie? Neem dan snel een kijkje op: sawiday.work

Nieuwe showroom Eindhoven

Met het einde van 2021 in zicht openden we onze elfde showroom. Deze keer in Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven. Een prachtige nieuwe showroom met de mooiste voorbeeldbadkamers ter inspiratie. Ook onze bestaande showrooms kregen dit jaar wat liefde op stylinggebied. Zo werden de showroombadkamers in Rotterdam en Schoten (België) aangepakt. Deze zijn weer helemaal nernieuwd naar de huidige trends!

Op naar een mooi 2022

Wij zijn niet van plan om stil te zitten in 2022. Met nieuwe showrooms, een online keuzehulp en meerdere moodboard-events op de planning zijn wij klaar voor een mooi nieuw jaar! Ook zijn we bezig met een nieuwe functionaliteit waarbij klanten via een QR-code producten uit de showroom in een online verlanglijst kunnen plaatsten. Met een druk op de knop kun je daarna het verlanglijstje omzetten in een offerte zodat een verkoopadviseur met je mee kan kijken. Hierover snel meer!