Hoera, Sawiday is weer een plekje gestegen in de Twinkle 100! Dit jaar staan we mooi op plek 64. Iets waar we trots op zijn! Daarnaast zijn we ook weer genomineerd voor de FD Gazellen, de prijs voor de snelst groeiende organisaties in Nederland.  

Twinkle 100 

Jaarlijks rangschikt Twinkle de online topverkopers in Nederland naar omzet. Sawiday prijkt al een aantal jaren op de Twinkle 100-lijst. Ook dit jaar zijn we gestegen naar plekje 64, waar we ooit in 2011 begonnen op plek 95, dus daar zijn we meer dan trots op!

FD Gazellen 

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook met de FD Gazellen zijn we goed bekend bij Sawiday,  . In 2010 ontvingen we al de Gouden FD Gazellen voor snelst groeiende ondernemingen in Noord-Brabant. Een jaar na de start van het bedrijf. Sindsdien hebben we regelmatig op de lijst gestaan. Wat elke keer weer een eer is!

 

En nu door! 

Omdat we willen blijven groeien zijn we bezig met veel leuke nieuwe dingen. Zo komen er nieuwe showrooms aan, maar zijn we ook al een poosje bezig om te voldoen aan de vraag om inspiratie van onze klanten.  De badkamer en toiletruimte zijn steeds meer onderdeel van het interieur, zo blijkt tijdens een gemiddelde dag in onze showrooms. Het ontdekken van de perfecte stijl aan de hand van een moodboard is een dagelijkse bezigheid geworden. In de showrooms van Sanitairwinkel zijn dit jaar daarom inspiratietafels geïntroduceerd. Deze geven de klanten de mogelijkheid om hun eigen stijl te ontdekken en een persoonlijk moodboard samen te stellen. Ook online inspireren we de bezoekers van onze website met veel moodboards, badkamers en toiletten. Zo willen we in de toekomst klaar blijven staan voor de wensen van de klant, dus blijven we innoveren om aan de veranderende vraag te kunnen voldoen.