De verf van de nieuwe showroom in Breda is nog amper droog of Sanitairwinkel opent alweer een nieuwe showroom in Uden. Deze tiende showroom is alleen net een tikje anders. Het is namelijk de eerste outlet van de sanitairspecialist. Waar er voorheen jaarlijks een outletdag was om outletproducten te kunnen scoren, krijgen de outletproducten nu een vaste plek in Uden.  

Een tweede kans 

Door de explosieve groei in online bestellingen komen er ook steeds meer producten retour die een tweede kans verdienen. In de afgelopen jaren hield Sanitairwinkel jaarlijks een of meerdere outletdagen, die altijd drukbezocht waren. Maar nu is het aanbod outletproducten zo groot geworden dat er een showroom van 500m² mee te vullen is.

Outlet Uden 

De outlet-store is van woensdag tot en met zaterdag van 9.30u – 18.00u geopend, is zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeerplekken. Je vindt er een snel wisselend aanbod van producten die een tweede kans verdienen. Ook is er altijd tijd voor een kopje koffie én is er aan de kleintjes gedacht die zich kunnen vermaken in de speelhoek. 

Over Sanitairwinkel 

Sanitairwinkel is online marktleider op het gebied van sanitair. Met acht showrooms in Nederland en ook nog twee in België (onder de naam Sawiday) staat Sanitairwinkel zowel offline als online klaar voor de klant. Bij Sanitairwinkel is het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: In de webshop en in de showrooms vind je dus geen schreeuwerige reclames en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek.