Sanitairwinkel maakte de afgelopen periode een exponentiele groei mee online, maar dat is voor het bedrijf geen reden om offline te vergeten. Een nieuwe badkamer kun je toch het beste in levende lijve samenstellen. Sommige producten wil je namelijk kunnen voelen en ervaren. Daarom opent Sanitairwinkel binnenkort, na de lockdown, een inspirerende showroom aan de Grenssteen 19 in Breda.

Showroom Breda: Visualisatie voorgevel

Inspiratie

Het is opvallend hoe de witte badkamer met chromen kranen niet langer de standaard keuze is van klanten. De klant van tegenwoordig wil de badkamer persoonlijkheid geven aan de hand van kleuren en bijzondere materialen. Men heeft steeds vaker een uitgesproken stijl. Via de webshop en social media speelt Sanitairwinkel al langere tijd in op deze trend, maar nu haalt het bedrijf dit offline naar de showrooms, om te beginnen in Breda.

De showroom in Breda heeft inspirerende opstellingen en voorbeeldbadkamers, die uitgesproken zijn in stijl. En daarnaast introduceert deze showroom een nieuw concept: de moodboard-tafel. Hier kan de klant tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om zo een stijl en kleurencombinatie te vinden die men mooi vindt. Sanitairwinkel merkt dat steeds meer mensen bezig zijn met het maken van moodboards en het bij elkaar leggen van producten. Met de moodboardtafels wordt dit makkelijker gemaakt voor de klant.

Breda

Sanitairwinkel wil haar klanten voorzien van de allerbeste service en ze meenemen op avontuur in de zoektocht naar hun ideale badkamer. Hoe digitaler we ook worden, in een showroom is het soms makkelijker om iemand te helpen bij het vinden van de juiste producten. De locatie van de nieuwe showroom is een logische stap om Sanitairwinkel nog beter bereikbaar te maken in Nederland. De Bredase showroom ligt mooie tussen de showrooms in Rotterdam en Tilburg in. Zo hoeven mensen in deze hoek van Nederland minder ver te reizen. De nieuwe showroom in Breda is gevestigd aan de Grenssteen 19.

Showroom Breda: impressie binnenkant

De nieuwe showroom tijdens de lockdown

Doordat de winkels langer dicht moeten blijven laat de officiële opening van de nieuwe showroom in Breda nog even op zich wachten. Wel is het al mogelijk om je online bestelling af te halen in deze showroom. Zo kan Breda en omgeving al voorzichtig kennismaken met de nieuwe showroom van Sanitairwinkel.

Over Sanitairwinkel

Sanitairwinkel is online marktleider op het gebied van sanitair. Met zeven showrooms in Nederland en ook nog twee in België (onder de naam Sawiday) staat Sanitairwinkel zowel offline als online klaar voor de klant. Bij Sanitairwinkel is het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: In de webshop en in de showrooms vind je dus geen schreeuwerige reclames en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek.