Met ingang van 1 oktober 2018 is Badkamermarkt.nl overgenomen door Sanitairwinkel.nl. Er is voor gekozen om te stoppen met Badkamermarkt.nl en alle bezoekers door te zetten naar Sanitairwinkel.nl.

We zijn ervan overtuigd dat we ook de klanten van badkamermarkt perfect kunnen bedienen door onze jarenlange ervaring in de sanitair wereld. Met onze focus op service en advies, 5 fysieke showrooms en ruime openingstijden denken we dat we de klant zelfs meer kunnen bieden’’, aldus Rob van Laarhoven, directeur Sanitairwinkel.nl.

Service en garantie

De retour- en garantievoorwaarden van Badkamermarkt blijven uiteraard van kracht. Indien er vragen zijn over bestaande bestellingen kunnen klanten ten alle tijden bij ons terecht via de volgende contactgegevens:

Telefoon:            0412-610557 (bereikbaar op ma-vr 08:30u – 17:00u)
E-mail:                 info@badkamermarkt.nl

Bij Sanitairwinkel vindt u met 100.000 artikelen, scherpe prijzen, snelle levertijden en minimaal 2 jaar garantie de grootste webwinkel van de Benelux. Zowel online als in één van onze showrooms staan wij altijd voor u klaar bij het maken van de juiste keuze voor uw badkamer, toiletruimte, kranen en accessoires. Wij luisteren, denken met u mee, leven ons in en lossen het op. ”Want reputatie is mooi. Prestatie is beter. Iedere dag weer.”