Het nieuwe magazijn van Sanitairwinkel in ’s-Hertogenbosch is volledig operationeel. Door de groei van Sanitairwinkel werd het oude magazijn in Rosmalen te krap voor het bedrijf. In ’s-Hertogenbosch werd op bedrijventerrein RiVu 13.000m2 ruimte gevonden. Met dit nieuwe grotere magazijn is Sanitairwinkel helemaal klaar voor de toekomst.

Verhuizing

Sanitairwinkel verhuisde in augustus naar het nieuwe magazijn, deze maand was bewust gekozen omdat dat normaal gesproken een rustige maand is. Maar door corona was deze zomer alles anders en bleek het de drukste periode te zijn uit de geschiedenis van Sanitairwinkel. De verhuizing én de vele orders zorgden dus voor een extra drukke maand in het magazijn.

Zo’n groot nieuw magazijn was de eerste weken ook even wennen. Deze nieuwe locatie is namelijk vijf keer zo groot. Dit betekent dat er flink meer meters gemaakt moeten worden en dat het ook even wat tijd kostte voordat iedereen zijn weg wist te vinden. Inmiddels is de orderverwerking weer helemaal op het oude niveau. Het is zelfs beter!

Sanitairwinkel werkt met webstock voor het magazijnbeheer, aangevuld met eigen software. Voor het nieuwe magazijn hebben de developers een upgrade doorgevoerd. Door deze upgrade kan het werk veel efficiënter gedaan worden, zelfs nu de afstanden veel groter zijn. Dit alles om de levertijden zo kort mogelijk te houden voor de klanten.

Toekomst

Met deze uitbreiding in Den Bosch is Sanitairwinkel klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin ook op de groei op de internationale markt wordt ingespeeld. Vanuit ’s-Hertogenbosch worden klanten bediend in Nederland, België en Frankrijk.

Deze internationale stap wordt versterkt met het uitrollen van een nieuwe naam in België en Frankijk: Sawiday. Een nieuwe naam én het nieuwe magazijn maken het voor Sanitairwinkel mogelijk om de internationale ambities sneller waar te maken.

Wil jij meehelpen aan de groei? Sanitairwinkel is op zoek naar meer mensen voor het magazijn en ook op andere plekken in de organisatie zijn vacatures. Vind ze op werkenbijsanitairwinkel.nl.