WDP Nederland is onlangs gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum in ’s-Hertogenbosch. Het centrum bevindt zich op bedrijventerrein RiVu en heeft een oppervlakte van 55.000 m2. Zojuist is bekend gemaakt dat Sanitairwinkel.nl in het derde kwartaal van 2020 maar liefst 13.000 m2 van het distributiecentrum in gebruik gaat nemen. De sanitairspecialist breidt haar magazijn daarmee flink uit en mikt zo op nog meer  groei!

Het familiebedrijf uit Rosmalen werd twaalf jaar geleden gestart door broers Erik en Rob van Laarhoven. Sanitairwinkel begon direct met een omnichannel-aanpak: klanten konden zowel in de webshop als in de showroom hun sanitair kopen. Deze aanpak bleek een succesformule, want al snel werden meerdere showrooms geopend. De komende jaren verwacht Sanitairwinkel nog meer groei. Om deze groei te faciliteren, breidt Sanitairwinkel haar magazijn uit. De nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch biedt veel meer ruimte dan het huidige magazijn aan de A59 in Rosmalen. De showroom blijft wel op deze plek.

Bij Sanitairwinkel staat de klant centraal. Dat uit zich in een breed assortiment en de beste service. Sanitairwinkel wil bestellingen daarom zo snel mogelijk leveren. Het nieuwe magazijn zorgt ervoor dat Sanitairwinkel nog meer producten uit voorraad en dus nog sneller kan leveren. Bovendien is het bestel- en leversysteem door Sanitairwinkel zelf ontwikkeld, waardoor het bedrijf altijd de beste logistieke oplossing aan haar klanten biedt.

Sanitairwinkel heeft inmiddels zes showrooms in Nederland en twee in België. Ook in Frankrijk is het  bedrijf als webshop actief, onder de naam Magasin Salle de Bains. Enige tijd geleden werd echter bekend dat Sanitairwinkel internationaal gezien onder een andere naam door zal gaan: Sawiday. Een nieuwe naam én het nieuwe warehouse maken het voor Sanitairwinkel mogelijk om internationale ambities sneller waar te maken.