De Belgische groothandel Van Marcke participeert in Sanitairwinkel. Van Marcke is distributeur van badkamers, keukens, verwarmingsinstallaties en sanitair en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en de Verenigde Staten. Sanitairwinkel kan door deze samenwerking makkelijker doorgroeien en een betere service bieden op het gebied van bereikbaarheid en leveringen in België en Frankrijk.

In de dagelijkse gang van zaken verandert er niets bij Sanitairwinkel, dat deze maand 11 jaar bestaat. Dat houdt in dat de dienstverlening via de website en de showrooms voor klanten gelijk blijft. En dat we bij dezelfde leveranciers blijven inkopen. De aansturing van het bedrijf blijft in handen van Rob en Erik van Laarhoven, oprichters, mede-aandeelhouders en directie van Sanitairwinkel. “Deze volgende stap is vooral bedoeld om elkaar te versterken. Van Marcke biedt Sanitairwinkel een sterk internationaal netwerk en wij bieden de Belgische marktleider onze kennis op IT- en omnichannel-gebied”, aldus Rob en Erik.

Over Van Marcke

Van Marcke is een gespecialiseerde distributeur van badkamers, keukens, sanitair, verwarmingsinstallaties en installatiemateriaal. Het bedrijf heeft 22 showrooms in België, Luxemburg en Frankrijk en telt wereldwijd 1.600 medewerkers. Het bedrijf, dat al bijna negentig jaar bestaat, is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Malta en de Verenigde Staten.